18.8
09:11

Ανασύνταξη και… προετοιμασία

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Τράμπζονσπορ.

Την απογοητευτική εμφάνιση με την Κραϊόβα, θέλει να αφήσει πίσω η ΑΕΚ, βελτιώνοντας την εικόνα της, στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης (22/08) απέναντι στην Τράμπζονσπορ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα (18/08) στις προπονήσεις έπειτα απ’ το χθεσινό τους ρεπό και ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει αρχικά να προχωρήσει στην ανασυγκρότηση της ομάδας έπειτα απ’ την απογοητευτική εμφάνιση, ώστε μετέπειτα να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς με τους Τούρκους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και μετά το ματς με την Κραϊόβα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, αλλά θα το ξανά κάνει, ώστε να βρει τι έφταιξε και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, ειδικά για το ματς της Πέμπτης, που θα έχει πιο δύσκολο και σοβαρό αντίπαλο.

Πρώτο μέλημα του Καρντόσο φαίνεται πως είναι, να δέσει τα αποδυτήρια της ομάδας, γνωρίζοντας ότι είναι απαραίτητο, για να προχωρήσουν μαζί και να δείξουν την δουλειά τους, όπως επίσης να τους ανυψώσει το ηθικό, καθώς ακούστηκαν πολλά ακόμα και για τον ίδιο μετά το ματς με την Κραϊόβα.

Απ’ εκεί και έπειτα ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να δείξει η ομάδα βελτίωση στο ματς-ορόσημο με τους Τούρκους, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν αρκετά απρόσμενα προβλήματα.

Μάλιστα, στην προετοιμασία τους για το ματς θέλει να δουλέψει την εναλλακτική περίπτωση πλάνου, αν δεν μπορούν να υλοποιήσουν το πλάνο με την πρώτη πάσα απ’ τον τερματοφύλακα, που το είδαμε αρκετές φορές να γίνεται με τους Ρουμάνους.

Advertisement