17.8
19:53

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξεχνά τον Νίκο Γκούμα (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Δείτε τη δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τη συμπλήρωση 18 ετών από το θάνατο του Νίκου Γκούμα.

Σαν σήμερα, στις 17 Αυγούστου του 2001, έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Γκούμας, ένας από τους μεγαλύτερους προέδρους στην ιστορία της Ένωσης.

H «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ , με αφορμή τη συμπλήρωση 18 ετών από το θάνατό του, δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media, αποδίδοντας έναν μικρό φόρο τιμής στον «καπετάνιο» της.

«Σαν σήμερα, πριν από δεκαοχτώ χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Πατριάρχης της ΑΕΚ, Νίκος Γκούμας, ένας από τους μεγαλύτερους προέδρους στην ιστορία της ομάδας μας.

Ο εφοπλιστής από την Ανδρο σημάδεψε την κιτρινόμαυρη ιστορία με το όραμά του και με τη θητεία του στην προεδρία της ΑΕΚ από το 1956 έως το 1963 συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να περάσει στην εποχή του εκσυγχρονισμού σε όλα τα επίπεδα τόσο αγωνιστικά με αποκορύφωμα το πρώτο μεταπολεμικό πρωτάθλημα του 1963 όσο καιαπό πλευράς υποδομών με την ολοκλήρωση -επί των ημερών του- των πιο σημαντικών έως τότε έργων στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με την κατασκευή του πετάλου της Θύρας 21 και την τοποθέτηση χλοοτάπητα για πρώτη φορά!

Η ΑΕΚ οφείλει ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της ιστορικής της διαδρομής στον Καπετάνιο Νίκο Γκούμα. 
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά του και τη συμβολή του στο κιτρινόμαυρο μεγαλείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων.

Advertisement