16.8
09:53

Συναγερμός και… σεληνιασμένος ο αρχηγός!

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα (16/08) οι εφημερίδες.

SportDay

Η εφημερίδα γράφει “Συναγερμός” θέλοντας να επισημάνει την σοβαρότητα της κατάστασης απ’ την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα.

Live Sport

“Μαύρα χάλια και… νεύρα” γράφει η εφημερίδα θέλοντας να επισημάνει την κακή εμφάνιση της Ένωσης, αλλά και τα νεύρα του Μάρκο Λιβάγια, όταν έγινε αλλαγή, όπως και τον εκνευρισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Sportime

Η εφημερίδα γράφει “Πάλι καλά” ξεκαθαρίζοντας ότι η κακή εμφάνιση της ομάδας θα μπορούσε να τον βάλει σε μπελάδες για την πρόκριση.

Ώρα των Σπορ

Η κιτρινόμαυρη εφημερίδα αναφέρεται στην πολύ καλή απόδοση του Πέτρου Μάνταλου, που ήταν και ο άνθρωπος που ξεχώρισε απ’ την κακή εικόνα της ΑΕΚ στο χθεσινό αγώνα, ενώ επισήμανε και τα λάθη της ομάδας στο ματς, όπως και την καλή απόδοση του Λόπες και Ολιβέιρα. Απ’ την άλλη υπάρχει αναφορά ως “Υπάρχει θέμα σοβαρό” και αναφέρεται στην αλλαγή του Μάρκο Λιβάγια και τον εκνευρισμό του, ενώ τονίζουν τα λάθη του Καρντόσο που ήταν μεταξύ άλλων να βγάλει τον Κροάτη και να αφήσει στο ματς τον κακό Ζεράλδες.

Advertisement