16.8
09:13

Μάντ-αλλος αρχηγός

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ένας από τους λίγους που ξεχώρισαν από το κιτρινόμαυρο σύνολο. Έδειξε στοιχεία που χρειάζεται ο οργανωτής και αρχηγός της ΑΕΚ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε και ο ίδιος στην… μετριότητα.

Δύσκολη η χθεσινή (15/08) νύχτα για την Ένωση, καθώς η κάκιστη εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, επισκίασε την οποία επιτυχία της πρόκρισης.

Στο πρώτο μέρος φάνηκαν κάποια θετικά στοιχεία της ΑΕΚ, με αρχηγό να αποτελεί το βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Ο Μάνταλος, πέρα από το γκολ που σημείωσε με όμορφη ατομική ενέργεια, βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας αλλά και την σύνδεση των γραμμών. Παρουσίασε στοιχεία οργανωτή, αφού… έφτιαχνε το παιχνίδι της ΑΕΚ ανά διαστήματα

Το δεύτερο ημίχρονο ήρθε να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας και να ρίξει κατακόρυφα τις αποδόσεις των παικτών. Το ίδιο και ο Έλληνας διεθνής ο οποίος έσβησε τις μηχανές.

Έτσι λοιπόν, ένα από τα θετικά που μπορούμε να δούμε στην πρόκριση και στον τρόπο που αυτή ήρθε, είναι η απόδοση του Μάνταλου και ιδίως στο πρώτο μέρος.

Απέδειξε πως έχει αρχίσει να αφομοιώνει το πλάνο του Καρντόσο και πως διαθέτει στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο της ομάδας.

Advertisement