14.8
08:58

Βλέπει… πάγκο ο Βέρντε

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον 23χρονο Ιταλό εξτρέμ ο Καρντόσο κόντρα στην Κραϊόβα, περνώντας στην θέση του τον φορμαρισμένο Λιβάγια.

Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα με πολύ όρεξη για μπάλα και δουλειά, δείχνοντας διαρκώς την ανυπομονησία του για την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Ο Ντανιέλε Βέρντε δείχνει από την πρώτη μέρα ορεξάτος και καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον εντάσσει άμεσα στα πλάνα του.

Στον αγώνα της Ρουμανίας, κόντρα στην Κραϊόβα, πήρε φανέλα βασικού ο Ιταλός. Η απόδοση που παρουσίασε όμως δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών, δείχνοντας πως δεν κατάφερε να… μπει στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Καθόλου αρνητικό, καθώς δεν έχει παρά λίγες εβδομάδες με την ομάδα. Αυτό όμως είναι κάτι που φαίνεται πως θα του στερήσει την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα του αυριανού (15/08) ματς στο ΟΑΚΑ.

Πέρα από αυτό τον παράγοντα, ο Καρντόσο έχει την ευκαιρία με την… προκαταθήκη του 0-2 της Ρουμανίας, να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα.

Ο συνδυασμός Λιβάγια-Ολιβέιρα στην ίδια ενδεκάδα είναι κάτι που μένει να δούμε πως θα κυλήσει, διότι επικρατεί έντονα ως ενδεχόμενο στο μυαλό του Πορτογάλου.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο Βέρντε να κριθεί από μια επίσημη εμφάνιση. Άλλωστε δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο και με πολύ ταλέντο.

Ωστόσο οι συγκυρίες φέρουν τον 23χρονο Ιταλό εκτός ενδεκάδας και τον Καρντόσο έτοιμο να δοκιμάσεις την δυάδα Λιβάγια-Ολιβέιρα.

Advertisement