14.8
09:21

Προβάδισμα ο Μπα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός φαίνεται πως έχει ένα προβάδισμα, εν’ αντιθέσει του Γκαμπρίελσεν που όπως όλα δείχνουν χάνει έδαφος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ΑΕΚ έχει μπει πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία για να επιλέξει τον κεντρικό αμυντικό που θα αποκτήσει και θα κλείσει το πάζλ, συμπληρώνοντας το ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά το ματς με την Κραϊόβα θα τρέξουν τις εξελίξεις όσον αφορά την απόκτηση του στόπερ, που αρχικά θα πρέπει να αποφασίσουν για ποιον απ’ τις δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, θα προχωρήσουν σε συζητήσεις για την απόκτηση του, με την ομάδα του.

Μάλιστα, μετά την άρνηση του Ρούμπεν Γκαμπρίελσεν να υπογράψει από τώρα για τον Γενάρη ως ελεύθερος, ώστε να πάρει η Μόλντε ένα χρηματικό αντίτιμο, αναγκάζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αποφασίσουν για έναν απ’ τους δυο αμυντικούς και όχι και για τους δυο, που είχαν αρχικά σκεφτεί σε διαφορετικές μεταγραφικές περιόδους.

Κάπως έτσι οι άνθρωποι της Ένωσης, θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και θα εξετάσουν την καλύτερη επιλογή, ώστε μετέπειτα να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την εκάστοτε πλευρά.

Μια πρώτη συζήτηση απ’ την ΑΕΚ με τις πλευρές των ποδοσφαιριστών έχει γίνει και φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία, γι’ αυτό και οι Κιτρινόμαυροι όταν τελικά αποφασίσουν για ποιον απ’ τους δυο θα κινηθούν, θα αρχίσουν κατευθείαν συζητήσεις με την ομάδα του μεταγραφικού στόχου.

Τώρα, όσον αφορά το ποιος μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες, όλα δείχνουν ότι ο Αμπντουλαγιέ Μπα βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ, απ’ την αρχή και θα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Ένωσης, ώστε να προχωρήσουν την απόκτηση του. Βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Κιτρινόμαυροι θέλουν πρώτα να δουν τι θα πράξει η Ράγιο Βαγιεκάνο με τον ποδοσφαιριστή, καθώς όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις για να λύσουν την συνεργασία τους.

Αν αυτό δεν γίνει, τότε θα μπει σε συζητήσεις η ΑΕΚ, ώστε να τον αγοράσει με ένα μικρό αντίτιμο, αφού στην ουσία θα εξυπηρετήσει και τους Ισπανούς που θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του μετά τον υποβιβασμό.

Advertisement