14.8
12:54

«Ο Βράνιες αγοράζει βίλα στην Ελλάδα»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Έτοιμος να αποκτήσει το δικό του… φτωχικό στην Ελλάδα εμφανίζεται ο παίκτης της ΑΕΚ σύμφωνα με κοντινό του πρόσωπο, γεγονός που αποτελεί παράδειγμα του «δεσίματος» με την ομάδα και την χώρα.

Σπίτι στα προάστια της Αθήνας με θέα την θάλασσα αναζητεί ο Όγκνιεν Βράνιες, καθώς πέρα από την αγάπη του προς την Ελλάδα έχει βρει και την… ηρεμία του ξανά στην ΑΕΚ.

Το srbijadanas.com αναφέρεται σε κοντινό του πρόσωπο το οποίο τονίζει πως ο Βόσνιος πλέον έχει ηρεμήσει και έχει ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για να βρει την δικιά του βίλα στην Αθήνα.

«Ο Βράνιες επέστρεψε στην Αθήνα και τώρα αγοράζει μια βίλα. Έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί στην πόλη και να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Τέλος οι τρέλες. Έχει ηρεμίσει και θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα του, στην κόρη του και τον εαυτό του.

Η Ελλάδα είναι αγαπημένη του χώρα και έχει πολλού φίλους εκεί. Ένας από αυτούς του πρότεινε να αγοράσει ένα σπίτι, Του άρεσε η ιδέα και ήδη προσέλαβε μεσίτη για να του βρει το σπίτι που θέλει.

Είναι έτοιμος να πληρώσει ακόμα και ένα εκατομμύριο ευρώ για το σπίτι και θέλει να έχει θέα στη θάλασσα. Είναι πλέον ελεύθερος και θέλει να έχει αγοράσει το σπίτι μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη.»

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βράνιες αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς, όμως αυτή η ενέργεια μαρτυρά την επιθυμία του να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα για πολλά χρόνια ακόμα.

Advertisement