14.8
09:45

Δίλημμα για τα στόπερ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετά διλήμματα όσον αφορά την ενδεκάδα της ΑΕΚ, αλλά το μεγαλύτερο φαίνεται πως είναι στα στόπερ, με τον Μάριο Οικονόμου και τον Στράτο Σβάρνα.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει η ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα την Πέμπτη (15/08) θα έχει αρκετές αλλαγές, σε σύγκριση με την ενδεκάδα της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει σκοπό να παρατάξει την Ένωση με αλλαγές σε αρκετές θέσεις, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά ένα δίλημμα που έχει, είναι και στην αμυντική λειτουργία και συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας.

Ο ένας αμυντικός που θα επιλεχτεί θα είναι σίγουρα ο Όγκνιεν Βράνιες, αλλά ερωτηματικό παραμένει ο παρτενέρ του, με τους Στράτο Σβάρνα και Μάριο Οικονόμου, να είναι οι υποψήφιοι για μια θέση.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός “πονοκεφαλιάζει”, καθώς μετά την καλή εμφάνιση του Στράτου Σβάρνα στο ματς της Ρουμανίας, σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού και στο δεύτερο αγώνα με την Κραϊόβα ως ανταμοιβή, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, καθώς στην εξίσωση έχει μπει για τα καλά ο Μάριος Οικονόμου.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αν του ζητηθεί. Απ’ την άλλη ο Καρντόσο θέλει και γι’ άλλους λόγους να του δώσει αγωνιστικά λεπτά, ενόψει των επόμενων αγώνων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να αποκτήσει στην ουσία αγωνιστικό ρυθμό και να δείξει ετοιμοπόλεμος.

Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει ο προβληματισμός και το δίλημμα, του Πορτογάλου τεχνικού για το ποιον θα επιλέξει για παρτενέρ του Όγκνιεν Βράνιες στην άμυνα της ΑΕΚ, με τα τωρινά δεδομένα να δείχνουν ότι ο Οικονόμου πιθανόν να έχει περισσότερες πιθανότητες, με το σκεπτικό ότι χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά και ρυθμό στα πόδια του.

Advertisement