13.8
18:30

Θέλει ΑΕΚ ο Γκάμπριελσεν, αλλά από… τώρα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Νορβηγός αμυντικός είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αλλά όχι ως ελεύθερος, θέλοντας να αφήσει ένα οικονομικό όφελος στην Μόλντε.

Όπως είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr η Ένωση είχε στην λίστα της για το κέντρο της άμυνας, τον Αμπντουλαγιε Μπα και τον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, με τις δυο υποθέσεις να παίζουν γερά στην μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Μάλιστα, η ΑΕΚ θεώρησε ότι πρόκειται για δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θέλοντας να μην τους αφήσει να πάνε χαμένοι, συζήταγε το ενδεχόμενο να τους αποκτήσει και τους δυο σε διαφορετικές μεταγραφικές περιόδους. Συγκεκριμένα, η πρώτη σκέψη ήθελε τον Μπα να έρχεται από τώρα στην Ένωση, ενώ ο Νορβηγός αμυντικός να ερχόταν ως ελεύθερος τον Δεκέμβρη, που λήγει το συμβόλαιο του με την Μόλντε.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς ο Γκάμπριελσεν γνωστοποίησε στους ανθρώπους της ΑΕΚ,  μετά την πίεση τους να υπογράψει από τώρα για τον Γενάρη, αφού τα βρήκαν στο οικονομικό, ότι δεν επιθυμεί να φύγει ως ελεύθερος απ’ την τωρινή του ομάδα, στην οποία είναι και αρχηγός, θέλοντας να τους δώσει ένα οικονομικό όφελος από μια μεταγραφή, έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του και στην ουσία να ενταχθεί από τώρα στους Κιτρινόμαυρους.

Κάτι τέτοιο, φέρνει άλλα δεδομένα στο στρατόπεδο της Ένωσης, καθώς απ’ την δική τους πλευρά δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να πάρουν από τώρα δυο κεντρικούς αμυντικούς, φτάνοντας δηλαδή τους έξι στο ρόστερ και γι’ αυτό όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν στην επιλογή του ενός απ’ τους δυο.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φαίνεται πως τα έχουν βρει ή είναι πολύ κοντά στο να τα βρουν με τις πλευρές των ποδοσφαιριστών και το μόνο αγκάθι που μένει είναι οι ομάδες στις οποίες ανήκουν. Βέβαια, αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους συνεργάτες του, φτάσουν στην τελική επιλογή, ώστε μετέπειτα να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την ομάδα του αμυντικού που επέλεξαν, αν και μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει κερδίσει λίγους περισσότερους πόντους της επιλογής ο Αμπντουλαγιέ Μπα.

Advertisement