13.8
09:07

Ολιβέιρα για βασικός

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πορτογάλος επιθετικός όλο και πιο πολύ φορτσάρει το τελευταίο διάστημα για να βρει ρυθμό και να πάρει φανέλα βασικού απ’ τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτέλεσε την τελευταία και πιο αργοπορημένη μεταγραφή της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο ερχομός του να είναι απ’ τους τελευταίους στο ρόστερ της ομάδας, χάνοντας ένα μέρος της προετοιμασίας.

Κάτι τέτοιο σήμαινε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός θα έπρεπε να δουλέψει μόνος του, ώστε να καλύψει το χαμένος έδαφος, αλλά πάνω απ’ όλα να βρεθεί στον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ολιβέιρα όσο έχει αγωνιστεί δείχνει έξω απ’ τα νερά του, αλλά δουλεύει πολύ όλο αυτό το διάστημα για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, έχει φορτσάρει για τα καλά, ώστε να μπει δυνατά στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και με την απουσία του Βίκτωρ Κλωναρίδη, να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της Πέμπτης (15/08), για να παραταχθεί στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο βλέπει τον Πορτογάλο επιθετικό ιδιαίτερα ανεβασμένο και μέρα με τη μέρα, καταλαβαίνει ότι φτάνει σιγά σιγά στο επιθυμητό επίπεδο, για να μπορέσει να προσφέρει απ’ αυτά που περιμένει η ομάδα απ’ τον ίδιο!

Μεταξύ άλλων φαίνεται πως δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή ο Ολιβέιρα στην βασική σύνθεση της ΑΕΚ, καθώς είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο ο Ντανιέλε Βέρντε και να πάρει την θέση του στα εξτρέμ ο Μάρκο Λιβάγια, που εντυπωσίασε στο πρώτο ματς στην Ρουμανία.

Όλα αυτά όμως, θα τα δουλέψει μέχρι και αύριο ο Πορτογάλος τεχνικός, για το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ, στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Κραϊόβα, αφήνοντας για την ώρα σχεδόν μισάνοιχτα τα χαρτιά του.

Advertisement