13.8
10:24

Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για το Champions League

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δυναμικά συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες των Αετών στο Futsal Champions League, με το πακέτο των 6 αγώνων να κάνει… γκελ στον κόσμο της ΑΕΚ.

Αντίστροφα μετράνε οι άνθρωποι της ομάδας Futsal της Ένωσης για την έναρξη των υποχρεώσεων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου σάλας.

Η προπώληση των εισιτηρίων κινείται με ενθαρρυντικούς ρυθμούς και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως λίγες θα είναι οι ελεύθερες θέσεις στο κλειστό του «ΔΑΪΣ» με την ζήτηση να κορυφώνεται το τελευταίο δεκαήμερο.

Το πακέτο των 6 αγώνων αξίας 25€ (έκπτωση που αγγίζει το 40%) φαίνεται πως έχει φέρει τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο κοντά στους Πρωταθλητές Ελλάδας και έτσι θα στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια του Champions League.

Τα «μαγικά» χαρτάκια θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέχρι τις 21 Αυγούστου, στην ιστοσελίδα της Oli Team που έχει αναλάβει την οργάνωση, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και κατά τις ημέρες των αγώνων στα εκδοτήρια του «ΔΑΙΣ»

Για όσους επιθυμούν να τους αποσταλεί η κάρτα, αυτό μπορεί να γίνει μέσω courier (4,9 ευρώ για Αττική και 7 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα) εφόσον αποστείλουν το αίτημά τους με τον αριθμό παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας με e-mail στο info@oli.team.

 

Advertisement