05.8
23:01

Δόθηκε παράταση στην ΑΕΚ από την ΕΣΑΠ

AEK1924.gr team
Advertisement
Παράταση να διευθετήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις έδωσε η ΕΣΑΠ στην ΑΕΚ προκειμένου να καταθέσει φάκελο και να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Παράταση να διευθετήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις έδωσε η ΕΣΑΠ στην ΑΕΚ προκειμένου να καταθέσει φάκελο και να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Μάνος Μακρής ζήτησε ένα χρονικό διάστημα για να συνεχίσει τις προσπάθειές. Το ΔΣ της ΕΣΑΠ ενέκρινε το αίτημα και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεση του φακέλου είναι η 30η Αυγούστου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της διοργανώτρια αρχής:

“Ολοκληρώθηκε η 138η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. όπου μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση για χορηγικά και τηλεοπτικά θέματα. Απουσίασε μόνο ο εκπρόσωπος του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης διότι την ίδια ώρα γίνονταν η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Τ.Α.Α.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. Μάνος Μακρής ο οποίος ζήτησε από την Ε.Σ.Α.Π. προθεσμία εύλογου χρονικού διαστήματος προκειμένου η διοίκηση της Α.Ε.Κ. να συνεχίσει τις προσπάθειες διευθέτησης των οικονομικών εκκρεμοτήτων προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2019-20 όπως είναι και η βούληση της.

Η Ε.Σ.Α.Π. λαμβάνοντας υπ΄ όψη την πρόθεση της διοίκησης της Α.Ε.Κ. να διακανονίσει τις οφειλές μέσα σε εύκολο χρονικό διάστημα καθώς επίσης τις διαδικασίες αδειοδότησης από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Ε.Σ.Α.Π. και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο (4603/19) η υποβολή φακέλων από τα Τ.Α.Α. πρέπει να γίνει 50 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος χορήγησε προθεσμία το αργότερο μέχρι 30 Αυγούστου 2019.

Επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα η έγκριση και η ανεπιφύλακτη αποδοχή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος και οι δηλώσεις συμμετοχής των 10 Τ.Α.Α. σε αυτό.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε το Δ.Σ. για την συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες με το νέο υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. συνοδευόμενος από το νομικό σύμβουλο Χρήστο Ηλιάδη και τον υπεύθυνο οικονομικών θεμάτων της Ε.Σ.Α.Π. Παναγιώτη Βαλασσόπουλο έκανε στο νέο υφυπουργό ανάλυση του έργου της Ε.Σ.Α.Π. Όπως είπε ο Παντελής Ταρνατόρος η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και ο Λευτέρης Αυγενάκης υποσχέθηκε να κάνει θετική εισήγηση προς την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για να ανανέωση της τηλεοπτικής συνεργασίας με την Ε.Σ.Α.Π. για το πρωτάθλημα Volley League.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. καλοσώρισε τον Στράτο Φωτιάδη ως το νέο εκπρόσωπο του Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων στην Ε.Σ.Α.Π. Τόσο ο Στράτος Φωτιάδης, όσο και ο Γιάννης Δανδάλης εκ μέρους του Ο.Φ.Η. εξέφρασαν τη δέσμευση τους για τη δημιουργία των νέων Τ.Α.Α. εντός των προσεχών ημερών.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες της κλήρωσης του νέο πρωταθλήματος (2019-20) που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης στα τέλη Σεπτεμβρίου”.

Advertisement