04.8
09:20

Τρέχει για να προλάβει ο Κρίστιτσιτς

Κώστας Κοσικίδης
Τρέχει για να προλάβει ο Κρίστιτσιτς
Advertisement

Ο Σέρβος χαφ επέστρεψε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα φορτσάρει τις επόμενες μέρες για να προλάβει τουλάχιστον ένα απ’ τα δυο ματς με την Κραϊόβα. 

Έναν απ’ τους πονοκεφάλους που είχε ο Μιγκέλ Καρντόσο και τον προβλημάτιζε το τελευταίο διάστημα, ήταν η απουσία του Νέναντ Κρίστιτσιτς λόγω τραυματισμού, που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να τον έχει στην διάθεση του.

Ο Σέρβος χαφ έχασε μεγάλο μέρος προπονήσεων, όλο αυτό το διάστημα και θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος με την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά παράλληλα θα πρέπει και να φορτσάρει για να προλάβει τα Ευρωπαϊκά ματς και να βοηθήσει με τις υπηρεσίες του την ομάδα.

Στην χθεσινή προπόνηση ο “Κρίστι” μαζί με τον Γιώργο Γιακουμάκη έκαναν μέρος του κανονικού προγράμματος και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν μέρος κανονικά στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς είναι θέμα χρόνου να συμπεριληφθούν.

Σε μια τέτοια εξέλιξη είναι σίγουρo ότι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα ανεβάσει ρυθμούς και θα φορτσάρει, ώστε να προλάβει τουλάχιστον τη μια απ τις δυο αναμετρήσεις με την Κραϊόβα, αφού καίγεται και ο Μιγκέλ Καρντόσο να τον έχει στη διάθεση για μια ακόμα λύση στην μεσαία γραμμή.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->