29.7
20:34

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Champions League

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις της Ένωσης στο Futsal Champions League. Μεγάλη έκπτωση στο πακέτο εισιτηρίων.

Στην διάθεση του κόσμου τίθενται από σήμερα (29/07) τα εισιτήρια για τους αγώνες των Αετών στο Futsal Champions League, οι οποίοι θα διεξαχθούν την περίοδο από 28-31 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο«ΔΑΙΣ» στο Μαρούσι.

Μεμονομένα ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν 15ευρώ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του πακέτου εισιτηρίων για 6 συνολικά ματς, με την αξία του να ανέρχεται στα 25ευρώ.

Γίνεται σαφές από τα παραπάνω πως το πακέτο και των 6 παιχνιδιών πωλείται σε πολύ συμφέρουσα τιμή (25€) καθώς είναι 40% φθηνότερο από το αν κάποιος προτιμήσει να τα αγοράσει μεμονομένα ανά ημέρα!

Τα «μαγικά» χαρτάκια θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέχρι τις 21 Αυγούστου, στην ιστοσελίδα της Oli Team που έχει αναλάβει την οργάνωση, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και κατά τις ημέρες των αγώνων στα εκδοτήρια του «ΔΑΙΣ»

Για όσους επιθυμούν να τους αποσταλεί η κάρτα, αυτό μπορεί να γίνει μέσω courier (4,9 ευρώ για Αττική και 7 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα) εφόσον αποστείλουν το αίτημά τους με τον αριθμό παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας με e-mail στο info@oli.team.

Advertisement