Συμφωνία σε όλα υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές, που όμως ακόμα δεν μπορεί να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ και έτσι μετατίθεται για τα επόμενα 24ωρα.
Παίκτης της Βασίλισσας θα πρέπει να θεωρείται ο Αμερικανός 25χρονος γκαρντ, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει και έτσι το μόνο που μένει είναι η επισημοποίηση.
Ωστόσο ένα προσωπικό θέμα του Κέντρικ Ρέι καθυστερεί την ανακοίνωση της μεταγραφής του, καθώς ζήτησε από τους ανθρώπους της Ένωσης να μετατεθεί για λίγες μέρες αργότερα.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλησε να φέρει τον παίκτη που είχε… κουβαλήσει την Νίμπουρκ σε νίκη (88-98) μέσα στο ΟΑΚΑ με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, για να αποτελέσει τον σκόρερ της ΑΕΚ για την νέα σεζόν.
Παίκτης με πλούσια καριέρα που έχει περάσει και από την Euroleague με την φανέλα της Μακάμπι, έχοντας πολλές προτάσεις από ομάδες του Eurocup και του Champions League. Η μεταγραφή του αναμένεται να επισημοποιηθεί αργότερα, ενισχύοντας σημαντικά τις επιλογές του Παπαθεοδώρου.
Θυμηθείτε τον Ρέι στο… παρκέ:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement