22.7
19:56

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την κλήρωση

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Με μια… βαθιά ανάσα αντέδρασαν οι κιτρινόμαυροι στο άκουσμα των υποψήφιων αντιπάλων, στους οποίους δεν βρέθηκε η Τράμπζονσπορ. Οι αντιδράσεις των υποψήφιων αντιπάλων της ΑΕΚ.

Κατά τεκμήριο η χειρότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να «βγάλει» η κληρωτίδα για αντίπαλο της Ένωσης στον 3ο προκριματικό του Europa League, ήταν η τουρκική Τράμπζονσπορ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισθάνθηκαν τυχεροί που δεν έπεσαν με την ομάδα από την γειτονική χώρα, αποφεύγοντας μία ισχυρή αντίπαλο και καταλήγοντας με μία εκ των Κραϊόβα και Χόνβεντ.

Οι Ούγγροι, μάλιστα είχαν έναν εκπρόσωπο για τρεις – τέσσερις ομάδες, ενώ από την άλλη ο εκπρόσωπος της Κραϊόβα αυτό που έλεγε είναι ότι «για εμάς η ΑΕΚ υπάρχει αν αποκλείσουμε τους Ούγγρους».

Η Χόνβεντ παίζει τώρα με την Κραϊόβα στο γήπεδο της Γκιόρ και αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει την Ένωση αν και εφόσον καταφέρουν να αποκλείσουν τους Ούγγρους. Οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της Χόνβετ δεν επιτρέπουν στην ομάδα να δίνει τους εντός έδρας αγώνες στην έδρα της και ενδεχομένως το ίδιο να ισχύσει και στον επόμενο γύρο.

Advertisement