22.7
15:21

ΑΕΚάρα μπορείς να προκριθείς!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Με το νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ Βουδαπέστη – Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Στα μέτρα της η κλήρωση, μπορεί να προκριθεί η Ένωση που θα παίξει το πρώτο ματς εκτός έδρας και το δεύτερο 15 Αυγούστου.

Ικανοποιημένοι πρέπει να είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την κλήρωση που έβγαλε η κληρωτίδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς απέφυγε αρκετά καλές και επικίνδυνες ομάδες, κάνοντας στην ουσία μια κλήρωση παραγγελία.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ Βουδαπέστη – Κραϊόβα, με τις δυο ομάδες να αναμετρούνται την ερχόμενη Πέμπτη (25/07) για τον πρώτο αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του Europa League.

Αν μη τι άλλο η ΑΕΚ έχει μια κλήρωση αρκετά στα μέτρα της, που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για να προκριθεί στα play off του Europa League και να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού θα βρει την ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη σε μια απ’ τις δυο πιθανές αντιπάλους της, ενώ το δεύτερο ματς θα γίνει στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ την Πέμπτη 15 Αυγούστου.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement