21.7
10:35

Το υπογκρούπ της ΑΕΚ για την κλήρωση του Europa League

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

H UEFA ανακοίνωσε το υπογκρούπ που θα βρίσκεται η ΑΕΚ στην αυριανή κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ξεχωρίζει η Τράμπζοντσπορ και η Ουτρέχτη, με δυσκολίες οι υπόλοιπες ομάδες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν… τρομάζουν.

Στο 5ο υπογκρούπ βρίσκεται η ΑΕΚ για την αυριανή κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, έπειτα απ’ την ανακοίνωση της UEFA.

Η Ένωση βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, αλλά υπάρχουν κάποιες ομάδες απ’ το γκρουπ των ανίσχυρων που θα ήταν καλύτερα να αποφύγει, όπως για παράδειγμα η Τράμπζονσπορ ή η Ουτρέχτη που θα πρέπει να περάσει πρώτα την Ζρίντσκι, απ’ την 2η προκριματική φάση του Europa League.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, οι υπόλοιπες ομάδες σε καμία περίπτωση δεν… τρομάζουν την ΑΕΚ, αλλά σίγουρα θέλουν μια ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται για ομάδες που λόγω μη γνώσης, να σου δημιουργήσουν… κάζο.

Αν μη τι άλλο όλα τα υπόλοιπα γκρουπ έχουν μια με δυο ομάδες δυνατές, που θα έπρεπε να αποφύγει, αλλά σίγουρα το 4ο γκρουπ θα ήταν το ιδανικό, καθώς δεν έχει καμία ομάδα, που να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement