21.7
11:01

Και ο «Κλώνα» δηλώνει παρών!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Βίκτωρ Κλώναρίδης συνεχίζει τις εφετινές πολύ καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και δείχνει πως έχει κερδίσει ιδιαίτερα την εκτίμηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Μπορεί στην αρχή της σεζόν να μην ακουγότανε σχεδόν καθόλου το όνομα του Βίκτωρ Κλωναρίδη για το ρόστερ της ΑΕΚ και να δημιουργήθηκαν σε αρκετούς απορίες για το αν θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής την επόμενη χρονιά στην ομάδα ή το αν θα υπολογίζεται απ’ τον Μιγκέλ Καρντόσο. Μάλιστα, υπήρξαν και τα σενάρια σε δημοσιεύματα που τον έβαζαν στους παίκτες που δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσουν την ομάδα γι’ άλλες πολιτείες, τρώγοντας στην ουσία άκυρο απ’ τον Πορτογάλο τεχνικό.

Όμως, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά για τον “Κλώνα” αφού μπορεί να μην ακουγόταν καθόλου, αλλά ο ίδιος ήξερε ότι θα βρεθεί κανονικά στην διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο και πιθανότατα να κρινόταν η παρουσία του, απ’ το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Κλωναρίδης απ’ την πρώτη μέρα έδειξε αρκετά διαφορετικός σε σύγκριση με το τέλος της προηγούμενης σεζόν, αφού εκτός απ’ την αλλαγή στο… look του, φαίνεται πως προχώρησε ο ίδιος σε αλλαγή και στο αγωνιστικό του κομμάτι, δείχνοντας πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στην προετοιμασία και κερδίζοντας ιδιαίτερα έδαφος στην Πολωνία, που εκεί κέρδισε περισσότερο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η χθεσινή εμφάνιση ήρθε να προστεθεί στη συνέχεια των καλών εμφανίσεων που κάνει σε όσα ματς έχει χρησιμοποιηθεί, μη δείχνοντας σε καμία περίπτωση ότι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, καθώς βγάζει φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι του και κάνει αυτά που ζητάει ο Μιγκέλ Καρντόσο είτε αγωνίζεται ως εξτρέμ, είτε ως φορ όπως χθες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τον “Κλώνα” έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη ο Μιγκέλ Καρντόσο, που τον έχει κερδίσει η διάθεση του και η θέληση του να παίξει όπως τους ζητάει ο ίδιος, αλλά και το ότι ανταποκρίνεται σ’ αυτό το στυλ παιχνιδιού και δεν αποκλείεται καθόλου πλέον να έχει ενεργό ρόλο ο Ελληνοβέλγος εξτρέμ.

Advertisement