19.7
18:33

Στην Φρανκφούρτη ο Ολιβέιρα – Ετοιμάζεται για Αθήνα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται στην Φρανκφούρτη περιμένοντας την πτήση του με προορισμό την Αθήνα. Αύριο θα περάσει από εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του!

Με ανταπόκριση απ’ την Φρανκφούρτη θα έρθει στην Αθήνα ο Νέλσον Ολιβέιρα σήμερα (19/07) το βράδυ, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει μετέπειτα το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα αναχωρήσει απ’ την Γερμανία στις 7 με πτήση της Aegean, ενώ η άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος” είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.

Εκεί θα τον περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για να τον παραλάβουν και να τον μεταφέρουν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει τις επόμενες μέρες, μέχρι να εγκατασταθεί μόνιμα στο νέο του σπίτι.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο ποδοσφαιριστής θα ξεκουραστεί σήμερα και αύριο το πρωί θα περάσει από ιατρικές και εξετάσεις, ώστε μετέπειτα να μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, μαζί με τους εκπροσώπους του, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο ένας εκπρόσωπος του έρχεται σήμερα με μια καθυστέρηση, ενώ ο δεύτερος θα φτάσει αύριο το πρωί και θα βρίσκεται κανονικά στις τελικές συζητήσεις των δυο πλευρών.

Advertisement