16.7
14:11

Βέρντε σε ΑΕΚ: «Ισχύουν τα πάντα – προχωράμε κανονικά»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ξεκινά η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, με τους μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε να διαβεβαιώνουν για τα ήδη συμφωνηθέντα με την ΑΕΚ τα οποία και θα ισχύσουν.

Χθες (15/07) το μεσημέρι συναντήθηκαν οι άνθρωποι του Ιταλού εξτρέμ με τους ανθρώπους της Ρόμα, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή των Ρωμαίων, Πετράκι.

Εκεί κατέστη σαφές για ακόμα μια φορά ότι αυτή τη στιγμή η Ρόμα είναι σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή η οποία βεβαίως για να ολοκληρωθεί θα έπρεπε να υπάρχει και η συμφωνία του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα ο άνθρωπος που… έτρεξε την υπόθεση από την πλευρά της Ρόμα, Mόργκαν Ντε Σάνκτις ανέφερε στον Νίκο Λυμπερόπουλο πως: «είστε η πρώτη ομάδα που ενδιαφερθήκατε για τον Βέρντε και για τη Ρόμα αυτός είναι ο λόγος που στην υπόθεση έχετε τον πρώτο λόγο».

Γενικά η στάση της Ρόμα όλο αυτό το διάστημα ήταν πραγματικά εκπληκτική απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ντε Σάνκτις είπε στον Τεχνικό Διευθυντή της Ένωσης, ότι για εκείνους αυτό που πλέον πρέπει να γίνει είναι μόνο η συμφωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη από πλευράς των κιτρινόμαυρων, θεωρώντας τον παίκτη αγορασμένο από εκείνους.

Μέχρι αργά το χθεσινό βράδυ οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν είχαν εμφανιστεί, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να… χάνουν την υπομονή τους. Επικοινώνησαν όμως με τον Λυμπερόπουλο τα μεσάνυχτα λέγοντας ξεκάθαρα ότι «ισχύουν τα πάντα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την πορεία της μεταγραφής».

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των εγγράφων και με την Ρόμα και το γραφείο που εκπροσωπεί τον Βέρντε προκειμένου να επικυρωθεί και στα χαρτιά η συμφωνία και με την ιταλική ομάδα αλλά και με τον ποδοσφαιριστή. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ένωση να αισθάνεται ασφαλής στην εν λόγο υπόθεση, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν πάει όλα όπως περίμεναν.

Λογικά δύσκολο να ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία των ανταλλαγών και για αυτό οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή διαρρέουν στην Ιταλία ως την ημέρα άφιξης στην Αθήνα, την Πέμπτη. Πάντως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και αν δεν έχουμε νέα προβλήματα από την πλευρά των μάνατζερ, ο Βέρντε θα ντυθεί άμεσα στα κιτρινόμαυρα.

Advertisement