16.7
10:46

Παίκτης της ΑΕΚ ο Βέρντε!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Όλα φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ στην ΑΕΚ, ύστερα από επικοινωνία των δυο πλευρών.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων μεταξύ ΑΕΚ και Βέρντε για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι, να ετοιμαστούν τα συμβόλαια και να έρθει να τα υπογράψει.

Όπως φαίνεται το ραντεβού των ατζέντηδων με τους ανθρώπους της Ρόμα ήταν το τελευταίο που απέμεινε για να αρχίσουν οι διαδικασίες ώστε μέσα στην εβδομάδα να «πατήσει» Ελλάδα.

Στην αρχή υπήρξε μια καθυστέρηση από την πλευρά του παίκτη ως προς την επικοινωνία με την ΑΕΚ, αμέσως μετά το εν λόγο ραντεβού με τους κιτρινόμαυρους να μπαίνουν σε σκέψεις για νέα… καμώματα των ατζέντηδων. Το τηλεφώνημα όμως έγινε και η συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τον Βέρντε επιβεβαιώθηκε ανάβοντας το πράσινο φως.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (19/07) θα βρίσκεται ο Ιταλός μαζί με τους εκπροσώπους του, στην Αθήνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του στα κιτρινόμαυρα.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση να πέρασε από… σαράντα κύματα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να «χάνουν» κάποιες στιγμές την υπομονή τους, όμως όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε οριστικό happy-end, όπως ακριβώς και με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Advertisement