16.7
10:11

Οι «11» κόντρα στην Σταλ Σταλόβα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Όπως αναμενόταν, ο Μιγκέλ Καρντόσο επιφύλαξε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με την Σταλ Σταλόβα.

Δυο συνεχόμενα φιλικά, με απόσταση μόλις λίγων ωρών για την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

ΑΕΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, παρακολουθήστε όλους τους αγώνες της ομαδάρας μας με το πακέτο Nova Sports pack μέσω του line4you.gr σε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και συμμετάσχετε στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ, καλέστε σήμερα στο 211.1026.526 και αναφέρετε τον κωδικό ΑΕΚ1924.

Έτσι ήταν λογικό πως δεν θα ξεκινήσουν εκείνοι που άρχισαν τον χθεσινό (15/07) αγώνα με την Μακάμπι Νετάνια και πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην σύνθεση της ενδεκάδας.

Aξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φιλική αναμέτρηση επί Πολωνικού εδάφους, βρίσκει τον Κώστα Γαλανόπουλο να φορά το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι 11 που αρχίζουν:

Αθανασιάδης, Σταμουλής, Λόπες, Οικονόμου, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιακουμάκης

Advertisement