16.7
12:52

Μπαπτίστα: «Νιώθει σημαντικός ο παίκτης όταν του μιλάω»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο άμεσος συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε για την συνεργασία τους, την ανταπόκριση των παικτών στα «θέλω» τους αλλά και τις οδηγίες που δίνει από… απέναντι.

Από την απέναντι μεριά του πάγκου βρίσκεται διαρκώς στα φιλικά της Πολωνίας ο Νούνο Μπαπτίστα μεταφέροντας οδηγίες στους παίκτες που δεν μπορούν να μεταφερθούν εύκολα από τον πάγκο.

Είσαι λάτρης του καλού και εκλεκτού κρασιού; Εμπιστέψου το Wine Story στην καρδιά της Αθήνας! Διαθέτει μια πληρέστατη συλλογή από οίνους ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αλλά και οινοποιεία τα οποία έχουν διακριθεί σε κριτικές, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής

Πιστεύει πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και όλοι δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες είναι ανοιχτοί σε αυτό το «καινούργιο» στυλ ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς είναι η συνεργασία του με τον Καρντόσο;

«Με τον προπονητή έχουμε τις ίδιες ιδέες σχετικά με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να δούμε. Συζητάμε. Είναι ανοιχτός σε προτάσεις, μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί. Χαίρουμε και νιώθω πολύ καλά που δουλεύω μαζί του».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην άλλη άκρη του γηπέδου απέναντι από τους πάγκους στα παιχνίδια;

«Όταν βρίσκεται ο προπονητής από τη μία πλευρά είναι δύσκολο να μιλήσει στον παίκτη που είναι απέναντι. Εγώ μιλάω κυρίως όταν δεν έχουμε την μπάλα στην πλευρά. Νιώθει σημαντικός ο παίκτης όταν του μιλάω. Στα επίσημα δεν γίνεται, αλλά οσο μπορούμε το κάνουμε στην προετοιμασία».

Για τη δουλειά που γίνεται;

«Δουλεύουμε τρεις εβδομάδες τώρα. Από την αρχή τα πράγματα ήταν σχετικά καινούργια για τους παίκτες. Το θετικό είναι ότι είναι ανοιχτοί να δεχθούν όλες τις πληροφορίες που θέλουμε να τους δώσουμε. Το σημαντικό είναι να μιλάμε με τους παίκτες. Να είμαστε εκεί κοντά τους, να τους λύνουμε κάθε απορία».

Advertisement