16.7
08:00

Μια δοκιμασία πριν γυρίσει στην Αθήνα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σταλ Στάλοβα (10:30 / AEK1924.gr, Novasports1) για το τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να παρατάσσει διαφορετική ομάδα δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον υπόλοιπο κόσμο.

Μετά την χθεσινή ισοπαλία με την Μακάμπι Νετάνια, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει την πολωνική Σταλ Στάλοβα, για το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στο Κιέλτσε, που αγωνίζεται στην Β’ Πολωνίας (τρίτη εθνική κατηγορία Πολωνίας).

Το συγκεκριμένο φιλικό είναι κατανοητό θα γίνει αντί μιας καλής προπόνησης για τελευταία μέρα που θα βρεθεί η Ένωση στο Κιέλτσε και πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, θέλοντας παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές, που χθες δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή ελάχιστα.

ΑΕΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, παρακολουθήστε όλους τους αγώνες της ομαδάρας μας με το πακέτο Nova3play Sports μέσω του line4you.gr σε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και συμμετάσχετε στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ, καλέστε σήμερα στο 211.1026.526 και αναφέρετε τον κωδικό ΑΕΚ1924.

Απ’ εκεί και έπειτα η Ένωση μετά και το τελευταίο φιλικό θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μέσω Βαρσοβίας, με την δουλειά να συνεχίζεται απ’ τα Σπάτα, έχοντας μάλιστα και στις 20 Ιουλίου φιλικό αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, ενώ τέσσερις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει στην Λαμία την τοπική ομάδα.

Στα αγωνιστικά τώρα, είναι άγνωστο τι ενδεκάδα θα παρατάξει ο Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν καθόλου που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τους Ισραηλινούς, ενώ είναι σίγουρο ότι όσοι δεν αγωνίστηκαν σήμερα, θα το πράξουν αύριο, εκτός βέβαια απ’ τον Μιχάλη Μπακάκη που έχει ενοχλήσεις και πιθανόν και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, που κόπηκε απ’ την αποστολή του χθεσινού φιλικού.

Advertisement