16.7
14:30

Ακόμα και σήμερα θα τελειώσει του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει από χθες (15/07) να ανταλλάζουν έγγραφα μεταξύ τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ολοκληρωθεί κι’ αυτή η διαδικασία.

Όπως είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr η ΑΕΚ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα, με τις δυο πλευρές να έχουν ξεκινήσει από χθες την ανταλλαγή εγγράφων, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Αθήνα για τις τελικές υπογραφές.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ανταλλαγή εγγράφων να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα, αλλά ο Ολιβέιρα προβλέπεται να έρθει στην χώρα μας, για να υπογράψει το συμβόλαιο του την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει πιο σύντομα, αν δεν είχε προγραμματισμένο ένα προσωπικό ταξίδι την Τετάρτη (17/07) με προορισμό την Λισαβόνα, όπου μεταφέρει την άφιξη στην Ελλάδα για τις επόμενες μέρες.

Μετά από αυτό αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με την ΑΕΚ, διάρκειας δυο ετών με αποδοχές άνω του 1.000.000€, με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Advertisement