15.7
18:30

Αλλαγή έδρας και ώρας για το φιλικό με την Σταλ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Απ’ το πρωί ήταν στον αέρα το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ με την Σταλ, αλλά τελικά οριστικοποιήθηκε η έδρα και η ώρα του ματς.

Απ’ την αρχή όταν ορίστηκαν τα φιλικά και οι ώρες διεξαγωγής ήξεραν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ότι θα παίξουν όλα τα φιλικά τους παιχνίδια στην “έδρα” τους στο Κιέλτσε της Πολωνίας, το Πιλκάρσκι.

Είσαι λάτρης του καλού και εκλεκτού κρασιού; Εμπιστέψου το Wine Story στην καρδιά της Αθήνας! Διαθέτει μια πληρέστατη συλλογή από οίνους ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αλλά και οινοποιεία τα οποία έχουν διακριθεί σε κριτικές, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής

Όμως, λόγω του σημερινού φιλικού και της απογευματινής ώρας που γίνεται σε συνδυασμό με το αυριανό φιλικό που θα γίνει το πρωί, για να μην επιβαρυνθεί πολύ παραπάνω και χαλάσει ο αγωνιστικός χώρος του Πιλκάρσκι, είχε αποφασιστεί να αλλάξει έδρα το αυριανό φιλικό, αλλά μέχρι να αποφασιστεί υπήρξαν διάφορα σενάρια και διαβουλεύσεις.

Αρχικά, η άρνηση του Μιγκέλ Καρντόσο να αλλάξει η ΑΕΚ έδρα, δεν ήταν και η πιο ευχάριστη, με τον ίδιο να το πηγαίνει και στα άκρα σύμφωνα με πληροφορίες, λέγοντας να μην διεξαχθεί το φιλικό.

Όμως, φαίνεται πως κυρίευσε η λογική και μέσα απ’ τις συζητήσεις, αποφασίστηκε το φιλικό με την Σταλ να γίνει στο γήπεδο Nowiny Stadion. Μάλιστα, άλλαξε και η ώρα του φιλικού καθώς αρχικά για το Πιλκάρσκι είχε οριστεί στις 11:00 ώρα Ελλάδος και τώρα άλλαξε, πηγαίνοντας το μισή ώρα πίσω, με ώρα σέντρας στις 10:30 ώρα Ελλάδος.

Advertisement