14.7
21:32

Προς την έξοδο ο Γιαννόπουλος

AEK1924.gr team
Advertisement

Όλα δείχνουν ότι θα χωρίσουν τους δρόμους τους, οι δυο πλευρές με την λύση της συνεργασίας τους.

Είχε γίνει γνωστό ότι ο Χάρης Γιαννόπουλος και η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσουν μαζί, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο, όταν ανέλαβε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μήπως και θα ήθελε ο ίδιος να κρατήσει τον Έλληνα αθλητή στην ομάδα.

Κάτι  τέτοιο όμως, δεν αποφασίστηκε με τον προπονητή Παπαθεοδώρου, να εγκρίνει την λύση της συνεργασίας με τον Χάρη Γιαννόπουλο, μετά από ένα χρόνο που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα και κατέκτησε με την Βασίλισσα το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ο 30χρονος φόργουορντ, μπορεί να είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι συμβόλαιο 2+1 χρόνια, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι δυο πλευρές οδηγούνται στην λύση της συνεργασίας τους, καθώς η περυσινή σεζόν ήταν μέτρια έως κακή χρονιά για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και για την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους, να μην κριθεί πετυχημένη.

Βέβαια, πληροφορίες μιλάνε ότι ένας ακόμη λόγος που σκέφτονται οι άνθρωποι της Βασίλισσας, για να λύσουν την συνεργασία με τον Γιαννόπουλο, είναι επειδή πιστεύουν πολύ στον Νίκο Ρογκαβόπουλο και θέλουν να του δώσουν περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, ώστε να βελτιωθεί και να βοηθήσει στη συνέχεια την ομάδα.

Όλα αυτά λοιπόν φέρνουν τον Χάρη Γιαννόπουλο στην πόρτα της εξόδου απ’ την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το διαζύγιο.

Advertisement