14.7
12:39

Λιβάγια: «Να επιστρέψουμε στην κορυφή!»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στην «Ώρα για Σπορ» μίλησε ο Κροάτης επιθετικός καταθέτοντας άποψη για την περσινή άσχημη χρονιά αλλά και τους στόχους της νέας.

Να αφήσουν πίσω την άσχημη περσινή χρονιά – εξαιρουμένης της εισόδου στους ομίλους του Champions League – και να επιστρέψουν στις κατακτήσεις των στόχων ανέφερε ο Μάρκο Λιβάγια.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στους λόγους που άφησαν την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, αλλά και στους φετινούς στόχους, με την συγκέντρωση όλων να πέφτει στα παιχνίδια του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πέρσι δεν ήταν η καλύτερη σεζόν, ούτε για μένα, ούτε για την ΑΕΚ. Όμως η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Champions League κι αυτή η συμμετοχή μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν αυτό που θέλαμε και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερή μας χρονιά.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Και θα δώσουμε τα πάντα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε.

Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ, όμως όταν ο αντίπαλος δεν χάνει κι εμείς αφήνουμε βαθμούς με μικρότερους αντιπάλους, είναι δύσκολο να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Έχουμε ήδη αρχίσει να αφομοιώνουμε τις ιδέες του προπονητή. Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το Europa League και η πρόκριση στους ομίλους.

Αυτή τη στιγμή το πλέον σημαντικό είναι τα ματς που έχουμε στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και στόχος είναι πάντα να διεκδικεί και να κατακτά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

 

Advertisement