14.7
09:32

Δεν τα παρατά για Βέρντε η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δεν έχει «ναυαγήσει» η περίπτωση του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν… νεότερα από την Ρόμα, έχοντας συμφωνήσει με παίκτη και ομάδα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Δεδομένα η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει όπως περίμενε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το επιτελείο του, έχοντας πάρει αρνητική τροπή στις συζητήσεις.

Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν οριστικά την υπόθεση, θεωρώντας την ένα πολύ συμφέρον deal, με ικανοποιητικά χρήματα και μεγάλες προοπτικές.

Μπορεί η αρνητική εξέλιξη με τις «τρελές» απαιτήσεις των μάνατζερ να έμπλεξε τα πράγματα στην υπόθεση και να προκάλεσε το… εμπάργκο των κιτρινόμαυρων στις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, όμως τίποτα δεν έχει «ναυαγήσει» οριστικά.

Αύριο (15/07) αναμένεται ακόμα ένα κρίσιμο ραντεβού των εκπροσώπων του παίκτη με την πλευρά του Ιταλικού συλλόγου, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ρόμα για τυχόν θετικές εξελίξεις που προκύψουν και θα… ξεμπλοκάρουν την μεταγραφή.

Ο Βέρντε αποτελεί την πρώτη επιλογή εδώ και αρκετό καιρό για την μεσοεπιθετική γραμμή, όμως οι εναλλακτικές που υπάρχουν στην λίστα έχουν… προχωρήσει, δίχως αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται μία ανατροπή στην υπόθεση του Ιταλού και η μεταγραφή να ολοκληρώνεται θετικά.

Advertisement