12.7
22:24

Σβάρνας: «Δεν έχουμε συνηθίσει την προσπάθεια ανάπτυξης από την άμυνα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δηλώσεις του Έλληνα στόπερ μετά το τέλος του φιλικού.

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στη κάμερα του NOVA για τον τρόπο δουλειάς του Μιγκέλ Καρντόσο και που αποσκοπεί, μετά το φιλικό με την Τρεντσίν.

Είσαι λάτρης του καλού και εκλεκτού κρασιού; Εμπιστέψου το Wine Story στην καρδιά της Αθήνας! Διαθέτει μια πληρέστατη συλλογή από οίνους ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αλλά και οινοποιεία τα οποία έχουν διακριθεί σε κριτικές, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής

Αναλυτικά: 

«Είναι θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Είναι κάτι διαφορετικό. Δεν το έχουμε συνηθίσει την προσπάθεια ανάπτυξης από την άμυνα. Είναι ωραίο, καινούργιο, θέλει δουλειά. Μέσα στη χρονιά θα αποδώσει καλά. Μέσα στο παιχνίδι θα γίνουν λάθη. Γι’ αυτό είναι τα φιλικά: για να γίνονται λάθη και να μαθαίνουμε. Πιστεύω και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κρατάω ως τώρα τη θέληση για τη νίκη. Τη διάθεση για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Όλα τα παιδιά εχουν τη θέληση να παίξουν ποδόσφαιρο. Η δουλειά που γίνεται είναι πάνω στην μπάλα και στην κατοχή της. Είναι πιο ξεκούραστο το παιχνίδι, τρέχουμε λιγότερο και υποφέρει ο αντίπαλος. Εχεις επαφή με τη μπάλα, χαίρεσαι το παιχνίδι. Ο κόουτς θέλουμε να σκοράρουμε. Να βάζουμε πολλά γκολ».

Advertisement