12.7
10:02

«Προχωράει» με Καρτάμπια – Ανοιχτό του Βέρντε

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Αποφασισμένη να μην περιμένει πότε θα λογικευθούν οι εκπρόσωποι του Βέρντε εμφανίζεται η ΑΕΚ που πλέον θα κάνει προσπάθεια για την απόκτηση του Αργεντινού από την Λα Κορούνια.

Οριστικό «ναυάγιο» δεν υπάρχει με τον Ντανιέλε Βέρντε καθώς κρατά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μόνο με την Ρόμα, για το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση με την προμήθεια των μάνατζερ.

Από εκεί και πέρα οι κιτρινόμαυροι δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε άλλες περιπτώσεις παικτών εξίσου ποιοτικές, με τον Φεντερίκο Καρτάμπια να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

«Τσιμπιμένος» Καρτάμπια

Η περίπτωση του 26χρονου εξτρεμ μπορεί να αποδειχθεί πιο δαπανηρή από αυτή του Βέρντε, όμως στην Ένωση είναι διατεθειμένοι να κάνουν την… υπέρβαση στου εξτρέμ και του φορ.

Οι πρώτες επαφές της Ένωσης με την πλευρά της Λα Κορούνια έφεραν στο προσκήνιο το ποσό των 2.500.000€ για την αγορά του, ενώ ο παίκτης αξίωνε περί το 1.000.000€ ετησίως.

Ένα μπάτζετ για την μεταγραφή που οι κιτρινόμαυροι πιστεύουν πως μπορούν να φέρουν στα μέτρα τους και να προχωρήσει το deal, από την στιγμή που ο Αργεντινός επιζητά την αποχώρηση από την Λα Κορούνια και την  Β’ Ισπανίας.

Στην Ιβηρική θεωρούν πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει ένα βήμα… παραπάνω, με επίσημη πρόταση της ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως υφίσταται καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν αναλωθεί σε φιλολογικές συζητήσεις διερευνητικού περιεχομένου με τις δυο πλευρές (παίκτης και ομάδα).

Η… κούραση με Βέρντε

Από την άλλη δεν μπορεί να θεωρηθεί «καμμένη» η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε από την στιγμή που συνεχίζει να υφίσταται η συμφωνία της ΑΕΚ με την Ρόμα αλλά και τον παίκτη ως προς το λαβείν και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ωστόσο η απογοήτευση και ο εκνευρισμός ως έναν βαθμό των κιτρινόμαυρων εξαιτίας των όσων συμβαίνουν από την πλευρά των εκπροσώπων του 23χρονο εξτρέμ, έχουν φέρει την έναρξη επαφών με άλλους στόχους.

Η ΑΕΚ όμως είναι σε… ανοιχτή επικοινωνία με τον Ιταλικό σύλλογο, περιμένοντας μήπως βρεθεί η «χρυσή» τομή και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βέρντε. Πάντως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελούσε – ως έναν βαθμό – έκπληξη διότι μέχρι στιγμής οι μάνατζερ μοιάζουν ανένδοτοι.

Advertisement