11.7
20:00

Τελειώματα και… φωνές!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η 9η μέρα στο Κίελτσε μπορεί να περιλάμβανε μόνο μία προπόνηση στο γήπεδο το απόγευμα, ωστόσο σε αυτήν οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν για τα… καλά τα τελειώματα τους, ενώ όταν η μπάλα δεν έβρισκε δίχτυα τότε οι φωνές έφταναν μέχρι την άλλη άκρη του γηπέδου.

Η αλήθεια είναι ότι η φιλοσοφία του προπονητή Καρντόσο είναι άκρως επιθετική και πέρα από τον τρόπο ανάπτυξης και κυκλοφορίας της μπάλας προς την επίθεση, η φάση πρέπει να γίνεται και γκολ.

Πάρτε τώρα έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα του, polykatastima.net, χρησιμοποιώντας ως εκπτωτικό κουπόνι τον κωδικό ‘ΑΕΚ1924’ στο καλάθι αγορών σας

Πάνω σε αυτό δούλεψε σήμερα το απόγευμα στο Κίελτσε ο Πορτογάλος τεχνικός, στήνοντας τους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν την μεγάλη περιοχή και άλλοτε με κάθετες πάσες χαμηλές άλλοτε με σέντρες έπρεπε οι δύο επιθετικοί που έβγαιναν μπροστά να τελειώσουν τη φάση με γκολ. Μάλιστα όταν ο ίδιος και οι βοηθοί του έβλεπαν ότι οι παίκτες δυσκολεύονται να βάλουν γκολ, τότε οι φωνές τους έφταναν μέχρι την άλλη άκρη του γηπέδου. «Βάλτε γκολ, βάλτε γκολ!», φώναζε ο Καρντόσο και στη συνέχεια πήραν μπρος και τελείωναν με μυαλό τις φάσεις. Βέβαια απέναντι τους είχαν και εναλλάξ τους γκολκίπερς της ομάδας που τους δυσκόλεψαν το έργο.

Advertisement