Άνθρωποι κοντά στον Όμρι Άλτμαν μίλησαν στα ισραηλινά ΜΜΕ για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο 25χρονος επιθετικός.
Στις αρχές της εβδομάδας από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να καταβληθεί αποζημίωση σε όσους δεν υπολογίζονται, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια τους. Η ΠΑΕ τους έχει προτείνει να αποδεσμευτούν χωρίς να πάρουν μέρος από την αμοιβή της σεζόν 2019-2020, αλλιώς θα προπονούνται μόνοι τους σε άλλη ώρα από την ομάδα.
Ένας από τους “κομμένους”, ο Όμρι Άλτμαν φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταλήξει για τη συνέχεια της καριέρας του. Από το περιβάλλον του Άλτμαν έλεγαν σε ισραηλινά ΜΜΕ, ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ένα δίλημμα. Είτε να δεχτεί μείωση αποδοχών και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, είτε να παραχωρηθεί δανεικός ή ως ελεύθερος.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Άλτμαν δεν δελεάζεται από μία περικοπή σχεδόν στο 50% της αμοιβής του. Οπότε, η άλλη επιλογή είναι να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και να πάρει μεταγραφή. Ωστόσο, ο 25χρονος στράικερ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.
Από το περιβάλλον του Άλτμαν σχολίαζαν στα ισραηλινά ΜΜΕ ότι “όλα είναι πιθανά για τον επόμενο προορισμό του“. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά περιμένει να αποζημιωθεί από τον Παναθηναϊκό για να μειώσει τη… χασούρα. Αυτό δεν διευκρίνιζαν οι προσκείμενοι στον Άλτμαν: Aν πιέζει για την αποζημίωση ή απλώς θέλει να έχει σίγουρη την επόμενη ομάδα του.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement