11.7
12:46

«Νέα συνάντηση Ρόμα – Βέρντε» (ΦΩΤΟ)

Νίκος Κλεισαρχάκης
«Νέα συνάντηση Ρόμα – Βέρντε» (ΦΩΤΟ)
Advertisement

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέα συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές την ερχόμενη Δευτέρα (15/07) για να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει προκύψει.

Διάθεση για να βρεθεί λύση στο θέμα «Βέρντε» φαίνεται πως υπάρχει από τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, καθώς ξεκινούν σειρά επαφών.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του Calciomercato, Φραντσέσκο Γκουεριέρι, η πλευρά του παίκτη θα έχει εκ νέου συνάντηση με τους Ρωμαίους την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή για την μεταγραφή του παίκτη και την αποχώρηση από τον Ιταλικό σύλλογο.

Το εν λόγο δημοσίευμα αναφέρει στις επικρατέστερες λύσεις ακόμα και την λύση του συμβολαίου με την Ρόμα, πράγμα που δεν φαντάζει πιθανό με την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει με τους Ιταλούς για… καθαρή μεταγραφή.

Πάντως, η λύση του συμβολαίου ήταν η αρχική επιθυμία των ατζέντηδων του Βέρντε προκειμένου να πήγαιναν στη συνέχεια τον παίκτη ως ελεύθερο στην ΑΕΚ, έχοντας και οι ίδιοι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος υπογραμμίζει στο τέλος ότι εκτός από την Ελλάδα, ο Βέρντε έχει προσελκύσει και ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας και της Γαλλίας.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->