11.7
19:45

Έδειξε εντεκάδα ενόψει Τρέντσιν

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ έβγαλε είδηση όσον αφορά τις σκέψεις του Καρντόσο σχετικά με τα πρόσωπα που ενδεχομένως να φορέσουν φανέλα βασικού στο φιλικό με τους Σλοβάκους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να μην φανέρωσε πολλά από τα πλάνα του όσον αφορά το αυριανό δεύτερο κατά σειρά φιλικό της Ένωσης με την Τρέντσιν, ωστόσο σε μία άσκηση από αυτές που περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση στο Κίελτσε χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο τμήματα όπου το ένα από αυτά ενδεχομένως να αποτελεί το αρχικό σχήμα.

Είσαι λάτρης του καλού και εκλεκτού κρασιού; Εμπιστέψου το Wine Story στην καρδιά της Αθήνας! Διαθέτει μια πληρέστατη συλλογή από οίνους ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αλλά και οινοποιεία τα οποία έχουν διακριθεί σε κριτικές, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής

Συγκεκριμένα σε αυτή την ομάδα βρέθηκαν στην άμυνα οι Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Παουλίνιο με τους Σιμόες και Σιμάο στα χαφ και Μάνταλο, Ντέλετιτς στα άκρα. Πίσω από τον Λιβάγια που ήταν φορ, βρισκόταν ο Ζεράλντες. Για την ιστορία η άσκηση ήταν τακτικής όσον αφορά τις γραμμές που πρέπει να ακολουθούν σε φάση επίθεσης.

Advertisement