10.7
20:28

Γρήγορες αντεπιθέσεις από τον τερματοφύλακα (VIDS)

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Δείτε μέσα από τη κάμερα του AEK1924 TV που βρίσκεται στην Πολωνία, πως ο Καρντόσο επιχειρεί η ομάδα να παίζει γρήγορο παιχνίδι το οποίο μπορεί αν ξεκινά από τον τερματοφύλακα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Κίελτσε της Πολωνίας είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλει να περάσει στη φιλοσοφία της ομάδας ο Μιγκέλ Καρντόσο.

ΑΕΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, παρακολουθήστε όλους τους αγώνες της ομαδάρας μας με το πακέτο Nova Sports pack μέσω του line4you.gr σε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και συμμετάσχετε στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ, καλέστε σήμερα στο 211.1026.526 και αναφέρετε τον κωδικό ΑΕΚ1924.

Μάλιστα ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το γρήγορο παίξιμο της μπάλας ακόμα κι αν αυτή φτάνει στον τερματοφύλακα. Πιο συγκεκριμένα η άσκηση που θα δείτε στα παρακάτω αποκλειστικά πλάνα του AEK1924 TV, η μπάλα έφτανε στον τερματοφύλακα, κι αυτός παρότι μπορεί να είχε κάποιον αντίπαλο (στη συγκεκριμένη περίπτωση εμπόδιο) πάσαρε κάθετα και πλάγια στον συμπαίκτη του προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα επίθεση από τα πλάγια της άμυνας.

Advertisement