10.7
12:16

Έγινε της… «κυκλοφορίας της μπάλας»!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Έγινε της… «κυκλοφορίας της μπάλας»!

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δουλεύει συνεχώς την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και μία από τις ασκήσεις της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ στο Κίελτσε αφιερώθηκε σε αυτό το κομμάτι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος

Τα εμπόδια επέστρεψαν στο γήπεδο και οι «κιτρινόμαυροι» φόρεσαν τα φανελάκια τους ενώ χωρίστηκαν ανά τις γραμμές του γηπέδου.

Είσαι λάτρης του καλού και εκλεκτού κρασιού; Εμπιστέψου το Wine Story στην καρδιά της Αθήνας! Διαθέτει μια πληρέστατη συλλογή από οίνους ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αλλά και οινοποιεία τα οποία έχουν διακριθεί σε κριτικές, σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής

Η άσκηση αυτή απαιτούσε άλλωστε οργανωμένη επίθεση από την άμυνα προς την επίθεση είτε ανεβαίνοντας τα μπακ σε ρόλο ακραίου επιθετικού, είτε η μπάλα να φτάνει στα άκρα μέσω κάθετων πασών και στη συνέχεια με πάσα ή με σέντρα η μπάλα να μεταφέρεται στην περιοχή του αντιπάλου.

Μάλιστα σε αυτή την άσκηση είδαμε και πολλές φορές ωραία τελειώματα με τον Λιβάγια και πάλι να ξεχωρίζει για τις ενέργειες του και τα τελειώματα του απέναντι στους γκολκίπερς της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement