09.7
13:43

Κοντρόλ και αλλαγή κατεύθυνσης!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Κοντρόλ και αλλαγή κατεύθυνσης!

 Επίπονη η προπόνηση της Τρίτης για τους «κιτρινόμαυρους» που μεταξύ άλλων δούλεψαν στις αλλαγές κατευθύνσεων με ένταση και υπό συνθήκες αυξημένου πρέσινγκ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος

Το πρόγραμμα της Τρίτης όσον αφορά την πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Κίελτσε της Πολωνίας ήταν μεγάλο και επίπονο, καθώς μετά την ενδυνάμωση ακολούθησε η άσκηση εκμάθησης όσον αφορά το κοντρόλ και την αλλαγή κατεύθυνσης με πάσα.

ΑΕΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, παρακολουθήστε όλους τους αγώνες της ομαδάρας μας με το πακέτο Nova3play Sports μέσω του line4you.gr σε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και συμμετάσχετε στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ, καλέστε σήμερα στο 211.1026.526 και αναφέρετε τον κωδικό ΑΕΚ1924.

Αφού ο Καρντόσο εξήγησε ακριβώς τι πρέπει να ακολουθήσουν δείχνοντας την άσκηση χωρίς να δέχεται ο ποδοσφαιριστής πίεση, στη συνέχεια έδωσε φανελάκια και σε παίκτες που θα ασκούσαν το πρέσινγκ την ώρα που οι υπόλοιποι θα προσπαθούσαν να κοντρολάρουν και να αλλάζουν κατεύθυνση δίνοντας πάσα στον συμπαίκτη τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο ο Καρντόσο, αλλά και οι βοηθοί του και γυμναστές, ήταν πάνω από το… κεφάλι των «κιτρινόμαυρων» με αποτέλεσμα η άσκηση να λειτουργεί με ιδιαίτερη πίεση. Από την άλλη, όσοι έμεναν εκτός άσκησης δούλευαν με άλματα σε εμπόδια και γρήγορα σπριντ, έως ότου έρθει η σειρά τους για την συγκεκριμένη δύσκολη αλλά πολύ αποτελεσματική άσκηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement