
Το σημερινό μενού… προπόνησης είχε πάλι επιθετική ανάπτυξη απ’ τα πλάγια, αλλά αυτή την φορά και ολοκληρωμένη αμυντική αντίδραση.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος
Καθημερινά όλο και περισσότερο εμπλουτίζει τις ασκήσεις εκάστοτε ασκήσεις, της επιθετικής ανάπτυξης ο Μιγκέλ Καρντόσο, θέλοντας παράλληλα να δουλέψει και την αμυντική αντίδραση της ομάδας.
Παρότι χθες δούλεψε τελειώματα με επιθέσεις απ’ τα πλάγια, σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να εμπλουτίσει την άσκηση βάζοντας κανονικά και αμυντική γραμμή εκτός του τερματοφύλακα, ώστε να βάλει δύσκολα στους επιθετικούς και να εξασκηθούν οι αμυντικοί.
Η επιθετική γραμμή αποτελούνταν με τον Ντέλειτς ως δεξί εξτρέμ, αριστερά τον Μάνταλο τον Ζεράλδες πίσω απ’ τον προωθημένο Γιώργο Γιακουμάκη. Ενώ η αμυντική γραμμή είχε τον Τσιντώτα στο τέρμα, δεξιά τον Παουλίνιο, αριστερά τον Χουλτ στο κέντρο της άμυνας τους Οικονόμου και Βράνιες, αλλά και τους Γαλανόπουλο και Κρίστιτσιτς ως αμυντικά χαφ.
Η άσκηση εξελίχθηκε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι συνεργάτες του, σταμάτησαν αρκετές φορές την προπόνηση για να δώσουν οδηγίες και συμβουλές, είτε στους επιθετικούς, είτε στους αμυντικούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement