Ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς οι κιτρινόμαυροι αμυντικοί, όπου κατά την σημερινή (06/07) προπόνηση ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος
Συνεχίζει τον δρόμο προς την επιστροφή στις προπονήσεις τόσο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Έλντερ Λόπες.
Και οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο.
O Πορτογάλος μπακ όπως έδειξαν οι εξετάσεις έχει υποστεί μια σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ ο Ουκρανός στόπερ μια σύσπαση αριστερού προσαγωγού κι’ όλα αυτά λόγω καταπόνησης των σκληρών προπονήσεων και το μόνο που χρειάζονται είναι ξεκούραση, για να επανέλθουν τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement