05.7
12:43

Πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Ουκρανό στοπερ της ΑΕΚ, καθώς κατά την πρωινή προπόνηση τραυματίστηκε αποχωρώντας από το γήπεδο. Πάντως δεν φαίνεται από πρώτης άποψης να είναι κάτι σοβαρό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Κοσικίδης, Πάνος Καλογερόπουλος

Άτυχος για ακόμα μία φορά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι καθώς κατά την ώρα της σημερινής (05/07) πρωινής προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό δίχως να τον αφήνουν να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Μην χάνετε χρόνο, επωφεληθείτε σήμερα κιόλας της προσφοράς μας για τους επισκέπτες του aek1924.gr και τηλεφωνήστε στο 211.1026.526 για να επιλέξετε το δικό σας πακέτο Nova3play Sports μέσω του line4you.gr, θα πάρετε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ αναφέροντας τον κωδικό ΑΕΚ1924 και θα συμμετάσχετε και στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ.

Κατά την αποχώρησή του μάλιστα, ο Ντμίτρο Τσικγρίνσκι εμφανώς απογοητευμένος και… τρελαμένος με την νέα ατυχία μονολογούσε καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει στο γεγονός.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΠΕΣ

Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ειδικότερα του ιατρικού επιτελείου που «έπεσαν» αμέσως πάνω του, εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ουκρανού στοπερ.

Το πρόβλημα θα επανεξεταστεί και θα εκτιμηθεί το διάστημα που θα πρέπει να προσέξει ο Ουκρανός πριν επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Advertisement