01.7
21:30

Η αποστολή της ΑΕΚ για το Κιέλτσε (ΦΩΤΟ)

Κώστας Κοσικίδης
Η αποστολή της ΑΕΚ για το Κιέλτσε (ΦΩΤΟ)

Με 25 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό της στάδιο προετοιμασίας της, έχοντας κανονικά στην αποστολή της τον Μιχάλη Μπακάκη, αλλά και τους τέσσερις πιτσιρικάδες (Σταμούλης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης και Μπότος).

Ο Μιγκέλ Καρντόσο γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το βασικό της στάδιο προετοιμασίας στο Κιέλτσε της Πολωνίας, αποφασίζοντας να πάρει μαζί του 25 ποδοσφαιριστές (μαζί και οι τρεις τερματοφύλακες).

Μην χάνετε χρόνο, επωφεληθείτε σήμερα κιόλας της προσφοράς μας για τους επισκέπτες του aek1924.gr και τηλεφωνήστε στο 211.1026.526 για να επιλέξετε το δικό σας πακέτο Nova3play Sports μέσω του line4you.gr, θα πάρετε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ αναφέροντας τον κωδικό ΑΕΚ1924 και θα συμμετάσχετε και στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ.

Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, παρότι δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς, αλλά προβλέπεται αυτό να γίνει τις επόμενες μέρες.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του και τους τέσσερις πιτσιρικάδες, γι’ αυτό βρίσκονται κανονικά στην αποστολή ο Κώστας Σταμούλης (πρώτοι το είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr), Φοίβος Μπότος, Γιάννης Σαρδέλης και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Εκτός αποστολής όπως έγινε γνωστό νωρίτερα έμεινε ο Χρήστος Αλμπάνης λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Θανάσης Πάντος, καθώς επέστρεψε απ’ την άδεια του ο Βασίλης Μπάρκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το Κιέλτσε της Πολωνίας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement