28.6
18:42

Τελείωσε τις φήμες με ανακοίνωση του ο Παμβοχαϊκός

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανακοίνωση του το ΤΑΑ Παμβοχαϊκού τελείωσε και διέψευσε όλες τις φήμες που ήθελαν να πουλάει το ΑΦΜ του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη δημοσιευματος ότι το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός πουλάει το ΑΦΜ του στο ΤΑΠ ΑΕΚ. Η αναίδεια και το θράσος δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα, για αυτά όμως θα επιληφθούν οι αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές.

Ωστόσο, υποχρεούμαστε να δώσουμε κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις.Το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός γνωστοποίησε και μέσω των οργάνων του στα μέλη του και μέσω του εκπροσώπου του στην ΕΣΑΠ ότι αντιμετωπίζει σοβαρές δυσχέρειες στην εύρεση χρημάτων για την χρηματοδότηση του τμήματος.Ενημέρωσε επίσης ότι αναμένει μια μεγαλύτερη βοήθεια από τον Δήμο της πόλης μας, χωρίς ωστόσο και αυτή από μόνη της να είναι αρκετή.Το αν συμφωνούμε ή όχι με την τοποθέτηση του ΤΑΠ ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι εξαγοραζόμαστε ως Σωματείο, ούτε φυσικά ότι πουλάμε ΑΦΜ ή περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός τα οποία με κόπο και προσωπικές θυσίες έχουμε φτιάξει όλοι μαζί.Είναι προφανές πάντως ότι αν είχαμε συμφωνήσει να πωλήσουμε το ΑΦΜ μας στην ΑΕΚ, δεν θα υπήρχε λόγος να μας γίνει η τελευταία πρόταση για αγορά παικτών μας.

Ούτε φυσικά θα είχαμε συμφωνήσει με τον προπονητή μας και κάποιους παίκτες, εν άγνοια του οποιουδήποτε επίδοξου αγοραστή μας. Το ΤΑΠ ΑΕΚ συμφώνησε με την παραμονή των Βραζιλιάνων ακραίων μας, του πασαδόρου μας και του προπονητή μας ή με την απόκτηση άλλων παικτών;

Η υπομονή μας έχει και τα όρια της.Πάντως να ενημερώσουμε τον αρθρογράφο ότι η τοποθέτηση Αλέξιου στην ΕΣΑΠ κρίθηκε σε γενικές γραμμές σωστή από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων ως προς την έλλειψη των προϋποθέσεων που πρέπει να υπάρχουν για να είναι επαγγελματικό το πρωτάθλημα και να επιτρέπουν και στις ομάδες να λειτουργούν επαγγελματικά.

Το αν σε κάποιους δεν άρεσε το ζήτημα της διάλυσης της ΕΣΑΠ είναι άλλο ζήτημα. Ας φροντίσει λοιπόν ο αρθρογράφος του κατάπτυστου δημοσιεύματος να αντιληφθεί τις εξελίξεις τα προβλήματα και τις προθέσεις των σωματείων και παραγόντων.

Να κοιτάξει ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΩΝ και να κάνει ρεπορτάζ για τη βελτίωση του αθλήματος και όχι να σπιλώνει ονόματα και σωματεία.

Το όνομα μας είναι καθαρό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το λερώνει. Καλό θα είναι να σταματήσουν να ασχολούνται με εμάς και να ασχοληθούν με το πώς θα γίνει υγιές και πραγματικά επαγγελματικό το ανδρικό βόλει σε όλους τους τομείς.

Για το ΤΑΑ Παμβοχαϊκός

ΣΣ: Επειδή έχουμε ξεφύγει τελείως , να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο σκέφτονται και άλλο έγινε συγχώνευση ΑΕΚ και Παμβοχαικού. Απλά ελληνικά. Για το 130-70 έχετε ακουστά; Η σκέψη υπήρχε, αλλά αυτό που πρέπει να προτάξουν για να μη πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα, είναι αν τα δυο ΤΑΑ παραμένουν  οικονομικά βιώσιμα και αν θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Volleyleague. Περιμένουμε τις εξελίξεις.Εδώ είμαστε επί 32 χρόνια, κι εδώ θα μείνουμε, σε αντίθεση με άλλους…».

Advertisement