
Δε θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση ο Μίλος Ντέλετιτς για τη νέα σεζόν, ενώ αναμένονται εξελίξεις πριν την αναχώρηση της ομάδας για Πολωνία.
Αύριο (27/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία θα παραβρεθούν όλοι εκτός από τους διεθνείς, Μάνταλος και Μπάρκας, όπου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα(01/07).
Από την πρώτη προπόνηση θα λείπει και ο Ντέλετιτς, ο οποίος αν και έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να αποτελεί και επίσημα παίκτης της Ένωσης.
Οι προσπάθειες απόκτησής του πιθανότατα να ευοδωθούν την 1η Ιουλίου και αν όλα πάνε καλά θα είναι στην πτήση για την Πολωνία την επόμενη μέρα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προπονηθεί και την ίδια μέρα (01/07) αν όλα έχουν εξελιχθεί όπως πρέπει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement