18.6
09:46

Υπογράφει ο Ζεράλδες – Δανεισμός χωρίς οψιον

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ολοκληρώνεται σήμερα (18/06) το τελευταίο εναπομείναν βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου Πορτογάλου μέσου στην ΑΕΚ, έχοντας όμως αποτύχει στο κομμάτι της οψιον αγοράς του.

Μία ακόμα επιθυμία του Μιγκέλ Καρντόσο – μετά από αυτή του Παουλίνιο – αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά, με τον Τσίκο Ζεράλδες να υπογράφει μέσα στις επόμενες ώρες στην ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι θέλησαν να πετύχουν ένα είδος συμφωνίας με την Σπορτινγκ, παρόμοιο με αυτό της Ρόμα για τον Πόνσε. Μονοετής δανεισμός με δυνατότητα αγοράς του παίκτη, με ένα σεβαστό ποσό σε δόσεις.

Κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε γεγονός που φέρνει την Ζεράλδες στην χώρα μας, μόνο για έναν χρόνο και… τίποτα παραπάνω. Η πολυπόθητη οψιόν αγοράς δεν θα τοποθετηθεί, καθώς οι υψηλές απαιτήσεις των Λιονταριών δεν είναι σε θέση να καλυφθούν από την Ένωση.

Αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ είναι να φέρει τον… διακαή πόθο του Πορτογάλου τεχνικού πριν την προετοιμασία στην Πολωνία, κάτι για το οποίο πίεζε «ασφυχτικά». Σήμερα (18/06) αναμένεται να ολοκληρώσει την ανανέωση συμβολαίου με τον Πορτογαλικό σύλλογο και άμεσα να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο δανεισμού στην ΑΕΚ.

Μέχρι αύριο όλα δείχνουν πως θα έχει ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα η ένταξη του 24χρονου στο κιτρινόμαυρο ροστερ και η Ένωση θα εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο του Καρντόσο.

Advertisement