18.6
22:22

Παναθηναϊκός: Μπερδεύεται και αργεί η υπόθεση του Ρομπέρζ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού προανήγγειλε ότι θα ζητήσει χρήματα για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ενώ ο Γάλλος υποστήριξε ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει στον Γιώργο Δώνη. Πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού, ο 32χρονος Γάλλος στόπερ πληροί τις προδιαγραφές για να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Ωστόσο, την Τρίτη (18/6) δημιουργήθηκε ένα σκηνικό που μπερδεύει την υπόθεση και περιπλέκει την προσπάθεια του Νταμπίζα να ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή. Καταρχάς, αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι ο Ρομπέρζ δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Γάλλος αμυντικός είναι ανένδοτος για την παραμονή του και το επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπρίων, Φανούριος Κωνσταντίνου στην κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net…

Έπειτα, ο Κωνσταντίνου τόνισε ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Ρομπέρζ: «Του δώσαμε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ο ίδιος ο παίκτης είπε ότι είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Κάποιες έχουν φτάσει στα γραφεία μας. Η μία καλύπτει τις απαιτήσεις του Απόλλωνα, όμως, δεν καλύπτει τον ίδιο». Στο σκέλος που αφορά τις απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη, ο Κωνσταντίνου εξήγησε: «Ο Απόλλωνας θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα”.

Αυτή η στάση δεν εξυπηρετεί τον Νταμπίζα, αφού δεν έχει χρήματα να πληρώσει για την αγορά του Ρομπέρζ. Η ελπίδα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι να περιμένει την αποδέσμευση του 32χρονου αμυντικού, για να τον προσεγγίσει ως ελεύθερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρομπέρζ σχολίασε τις εξελίξεις σε άλλη κυπριακή ιστοσελίδα και επισήμανε ότι δεν έχει μιλήσει με άλλη ομάδα: «Αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι ποτέ ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι που με εκπροσωπούν δεν έχουν μιλήσει με καμιά ομάδα στον κόσμο. Αλλά κάποιος το έκανε… σε αφήνω να μαντέψεις» υποστήριξε ο Γάλλος στην ιστοσελίδα protathlima.com, υπονοώντας ότι ο Απόλλωνας τον έβγαλε… σε πλειστηριασμό.

Τα κυπριακά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία του Ρομπέρζ με την Ομόνοια, αλλά ο παίκτης απέρριψε τις φήμες επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν. Πάντως, η υπόθεση του 32χρονου στόπερ δείχνει ότι θα αργήσει να ξεκαθαρίσει και ουσιαστικά ωθεί τον Νταμπίζα να στραφεί σε υπόλοιπους στόπερ που έχει στη λίστα του, όπως τον Βόσνιο Τόνι Σούνιτς.

Advertisement