18.6
22:41

 «Μάχη» για παραμονή Ματσιούλις!

AEK1924.gr team
Advertisement

Έτοιμοι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να παραμείνει στο κιτρινόμαυρο ροστερ είναι οι άνθρωποι της Βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένου και του νέου τεχνικού, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ο νέος τεχνικός της ΚΑΕ ΑΕΚ, έχοντας συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα με τον με τον team manager, Γιώργο Χήνα, ο οποίος τον ξενάγησε και στον χώρο.

Εκεί συζητήθηκαν αρκετά θέματα που «καίνε» την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα και ιδιαίτερα εκείνο του μεταγραφικού σχεδιασμού της επόμενης σεζόν, το οποίο ξεκινά άμεσα.

Τόσο ο Παπαθεοδώρου, όσο και ο Αγγελόπουλος συζήτησαν και συμφώνησαν από κοινού για την ανάγκη παραμονής του Γιόνας Ματσιούλις στο ροστερ της Βασίλισσας και την επόμενη χρονιά.

Ο Λιθουανός σουπερ σταρ, τραυματίσθηκες σοβαρά σε μία κρίσιμη στιγμή της σεζόν και έτσι δεν μπόρεσε να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του, που αναμφίβολα διαθέτει.

Οι δυο άνδρες αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες και να ετοιμάσουν πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με τον Ματσιούλις, με τον παίκτη να μην φαίνεται σε πρώτη φάση αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη.

Advertisement