18.6
21:11

Κερδίζει… έδαφος ο Βράνιες

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τα πάνω-κάτω πάει να φέρει ο διεθνής Βόσνιος ο οποίος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τον Καρντόσο να αναθεωρεί έχοντας λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις τόσο από την ομάδα, όσο και από τον ίδιο.

Μπορεί ο Όγκνιεν Βράνιες να «ανέβηκε» εκ νέου στην πρώτη ομάδα της Άντερλεχτ, με την οποία και προπονείται κανονικά, όμως η θέληση των Βέλγων είναι να αποχωρήσει.

Όπως είχατε ενημερωθεί εδώ και μέρες από το ΑΕΚ1924, ο 29χρονος αμυντικός απασχολεί εκ νέου τους ανθρώπους της Ένωσης και εξετάζεται σοβαρά από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο σκληροτράχηλος στοπερ έβαλε το… χεράκι του δίνοντας εκ νέου εγγυήσεις στους κιτρινόμαυρους (κυρίως για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του), οι οποίες και μεταφέρθηκαν στον Πορτογάλο τεχνικό.

Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση πως η επιστροφή του μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, κάτι το οποίο ακούστηκε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στα αυτιά του κιτρινόμαυρου τεχνικού.Τελική απόφαση δεν υπάρχει και ο Καρντόσο εξετάζει την τελική λίστα με τους υποψήφιους στόπερ, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομα του Βόσνιου.

Οι όποιοι ενδοιασμοί του Ίβηρα τεχνικού φαίνεται πως κάμπτονται και ο αγαπημένος της κερκίδας – και όχι μόνο – Όγκνιεν Βράνιες κερδίζει εκ νέου έδαφος. Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πάντως δεν αναφέρουν κάτι επί του θέματος, δίχως να θέλουν να διαψεύσουν ή να αποδεχθούν τις όποιες πληροφορίες, διατηρώντας σιγή ιχθύος.

Advertisement