18.6
09:49

Εξελίξεις εντός της εβδομάδας με Μάρτινς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τρέξουν τις εξελίξεις εντός της εβδομάδας με τον Φάμπιο Μάρτινς και να τελειώσουν την μεταγραφή του, ή αλλιώς να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ

Ο Φάμπιο Μάρτινς ήταν απ’ την αρχή ο ποδοσφαιριστής που άρεσε από κοινού του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μιγκέλ Καρντόσο για τα άκρα της επίθεσης και τον πρότεινε ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ.

Η Ένωση απ’ την πρώτη στιγμή άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Μπράγκα για να βρουν την συμφωνία που να ολοκληρωνόταν η μετακόμιση του Πορτογάλου εξτρέμ στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, όπως επίσης ήρθε σε επικοινωνία και με τον παίκτη.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενθουσιάστηκε και φάνηκε θετική στο πρότζεκτ της ΑΕΚ και στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, βάζοντας στην ουσία οι Κιτρινόμαυροι ακόμα έναν σύμμαχο για την συγκεκριμένη μεταγραφή και ειδικότερα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η Μπράγκα απ’ την πλευρά της δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της και κρατάει σιγή ιχθύος για την περίπτωση του Μάρτινς, παρότι υπάρχουν κανονικά συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, ο χρόνος ξεκινάει να πιέζει την Ένωση γι’ αυτό και δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει κι’ άλλο την Μπράγκα για την περίπτωση του Μάρτινς, γι’ αυτό και έχουν θέσει ένα όριο εντός της εβδομάδας, περιμένοντας απάντηση.

Αν δεν απαντήσουν θετικά ή αρνητικά για να τελειώνουν με την συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πιθανό να αποσύρουν την πρόταση τους οι Κιτρινόμαυροι και να προβούν σε άλλες λύσεις της λίστας τους για τα εξτρέμ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η εβδομάδα που διανύουμε είναι αρκετά κρίσιμη και για την περίπτωση του Μάρτινς, αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν όντως εξελίξεις και μάλιστα θετικές, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παίρνουν απάντηση απ’ τους Πορτογάλους της Μπράγκα και να ολοκληρώνεται το deal.

Advertisement